home page
InfoSky brine o svojim korisnicima
dial-up, web hosting, web marketing, server hosting

kontakti i prodajna mesta
english version


 

 

Višegodišnje iskustvo i primena najnovijih tehnologija Internet usluga učinili su da InfoSky svojim kvalitetom, bezbednošću, pouzdanošću i podrškom korisnicima, postane jedan od najpouzdanijih Internet provajdera u zemlji. Servisi koji se nude klijentima obuhvataju stalni i povremeni pristup Internetu, web hosting i server housing. Moderna hardverska i softverska platforma na kojoj se obezbeđuju servisi i trostruka Internet veza prema svetu, satelitski link i redudantni motor generatori za električno napajanje, daju dovoljnu garanciju za siguran i kontinuiran rad u bilo kojim uslovima i režimima rada. Nezavisna radio mreža koja pokriva preko 90 % teritorije grada Beograda, omogućava pristup korisnicima kojima su potrebni veliki kapaciteti, povezivanje udaljenih lokacija i mogućnost korišćenja servisa neophodnih za njihovo poslovanje i fleksibilnost u radu. Telefonska i tehnička podrška Internet centra InfoSky, korisnicima stoji na raspolaganju 365 dana u godini u periodu od 6-22h. InfoSky ima regionalne centre u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

 
   
     

INFORMATIKA a.d, Beograd, jedno je od vodećih domaćih preduzeća u oblasti primene informatičkih tehnologija, specijalizovano za razvoj, proizvodnju, isporuku i primenu kompleksnih rešenja za upravljanje poslovnim i proizvodnim procesima.
Oblasti delovanja preduzeća su projektovanje i realizacija informacionih sistema, računarskih komunikacija i sistema automatskog upravljanja, proizvodnja računarske opreme i sistema za automatsko upravljanje tehnološkim procesima, isporuka komercijalnog i specijalizovanog softvera, internet usluge, obuka korisnika i podrška sistemima u eksploataciji. Kvalitet usluga iz oblasti delatnosti kompanije zagarantovane su primenom integrisanog sistema menadžmenta kvalitetom i zaštite životne sredine, u skladu sa standardima ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 koje kompanija poseduje.

 

 

Kompanija Direct Link je specijalizovana za distribuciju - veleprodaju IT opreme. Uspešna poslovna politika svrstala je Direct Link među tri najjače distributerske kompanije u Srbiji, sa više od 650 aktivnih partnera na celoj teritoriji Srbije.
Distributivni ugovori u Direct Link portfoliju uključuju ASUS, Allied Telesis, APC,
Bit Defender, Compro Technology, Elixir, Freecom, GeIL, Gigabyte, Microsoft , Eaton /MGE, LevelOne, Devolo. Lista brendova i vendora potvrđuje da Direct Link sarađuje isključivo sa kompanijama koje se na svetskom tržištu izdvajaju kvalitetom i pouzdanošću svojih proizvoda.

InfoTel je ogranak kompanije Informatika a.d. koji je specijalizovan za pružanje usluga prenosa glasa putem Interneta (VoIP) i implementaciju rešenja u oblasti IP telefonije. Primena najnovijih tehnologija usklađenih prema međunarodnim standardima (ITU, ETSI) i saradnja sa najvećim svetskim VoIP operatorima, omogućavaju da InfoTel nudi različite tipove i najviši nivo usluga svim kompanijama koje imaju potrebu za visoko kvalitetnim i pouzdanim VoIP na teritoriji cele Srbije. InfoTel u svojoj ponudi ima različite tarifne profile (Pri-paid, Post-paid), korisničke pakete i nivoe kvaliteta usluga (Klasa 0 i Klasa 1), kojima korisnik dobija mogućnost da uštedi u troškovima telefoniranja čak i do 90% u odnosu na standardnu telefoniju.
Call centar InfoTel-a svim svojim korisnicima stoji na raspolaganju 24 h 365 dana u godini.

 

 

 

     
b2.gif (1883 bytes)   b3.gif (1851 bytes)
     
   


[Home] [O nama] [Usluge] [Podrška] [Kontakt] [English]

   

© 1997-2024 InfoSky
Jevrejska 32, 11000 Beograd,  tel. (011) 3215-332 i 3215-331, fax. (011) 3215-344